Camere de incarcareCamera de incarcare este un sistem independent, ce contine o serie de componente relevante: egalizatoare, obturator termic si usa sectionala; impreuna cu platforma de baza si cu un camera(izolata sau neizolata termic) formeaza un sistem de andocare de sine statator si complet. Amplasat in afara usilor unui depozit sau terminal, sistemul creaza avantaj de spatiu de lucru fata de orice sistem de andocare intern, eliminand totodata necesitatile de transformare a imobilului. In ciuda diferentelor de temperatura ce pot aparea intre depozit si exterior, spatiul de andocare asigura control asupra temperaturi la care se efectueaza operatiunile. Sunt satisfacute nevoile majoritatii operatorilor.

Aceeasi capacitate de depozitare, cladire mai mica
Spatiul de incarcare face posibila mutarea spatiului de manevra(incarcare - descarcare) in afara cladirii, eliberand astfel o parte insemnata de spatiu din interiorul cladirii.

Izolare termica mai buna
Spatiul de incarcare creeaza o bariera de protectie intre cladire si vehicul, contribuind la imbunatatirea conditiilor de lucru si economisirea energiei electrice. Egalizatoarele si obturatoarele termice sunt integrate in camera de incarcare, formand impreuna un sistem Autodock®.

Constructii mai ieftine
Nefiind nevoie de o fundatie sau de vreun edificiu de beton, costurile construirii cladirii se reduc.


Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home/crawford/public_html/application/modules/default/controllers/ErrorController.php on line 9