Rampe de egalizare mecanice, placi de egalizareRampe de egalizare mecanice
Rampa de egalizare mecanica Crawford este cea mai buna solutie pentru rampele deschise si pentru asigurarea service-ului autovehiculelor de aproximativ aceeasi marime. Rampa de egalizare mecanica Crawford 640 se instaleaza intr-o pozitie fixa, iar rampa de egalizare 641 DMGZ se monteaza pe o sina de ghidare plasata pe partea frontala a rampei. Aceasta din urma face posibila operarea egalizatorului in pozitii diferite ale rampei. Cand nu este utilizata, rampa de egalizare este securizata in pozitie verticala printr-o siguranta. Ambele versiuni sunt construite din otel si echipate cu un echipament cu arc de sarcina grea, facand posibila operarea manuala usoara si convenabila a rampei. Galvanizarea la cald prin imersie creste standardul ce asigura rezistenta la coroziune. Muchia este una din aliaj de aluminiu, segmentata, eliminand problemele legate de inclinarea autovehiculelor, facilitand astfel trecerea.

 

Date tehnice
Podul retractabil Crawford 640 DMW
Podul retractabil Crawford 641 DMGZ
 
Lungime nominal 1200, 1500, 1750, 2000 mm
Latime nominala 1500, 1750, 2000 mm
Distanta de operare pe verticala Ridicare deasupra platformei Coborare sub platforma
175 - 310 mm 245 - 390 mm
Capacitate de incarcare 6 tone (60 kN)
Standard european EN 1398 Egalizator de andocare

Rampa de egalizare Crawford 643 PG este modelul alternativ din aliaj de aluminiu care completeaza aceasta parte din programul de rampe de egalizare mecanice. Asigura nevoile pentru o capacitate de incarcare redusa si o arie de desfasurare a operatiunilor mai restransa; acesta versiune de dimensiuni reduse poate sa fie actionata de o singura persoana.

Date tehnice
Podul retractabil Crawford 643 PG
 
Lungime nominala 600, 850, 1100 mm
Latime nominala 1250, 1500 mm
Distanta de operare pe verticala Ridicare deasupra platformei Coborare sub platforma
80 - 160 mm
80 - 160 mm
Capacitate de incarcare 4 tone (40 kN)
Standard european EN 1398 Rampe de egalizare

 

\Placi de egalizare mobile
Placajul de andocare, placile de egalizare mobile Crawford reprezinta solutia universala pentru toate solutiile de incarcare. In ciuda mobilitatii lor, sunt capabile sa opereze incarcaturi mari datorita materialului special din aliaj de aluminiu. Placajele, placile mobile pot fi utilizate atat ca solutie de incarcare permanenta, cat si ca una alternativa, in caz de evenimente neprevazute sau probleme la rampele stabile. Brate de inchidere automate, carlige de siguranta si sistem de prindere a muchiei in adancime, asigura o legatura sigura intre platforma si camion.

 

 

\Incarcarea vagoanelor
Pentru descarcarea si incarcarea vagoanelor, operatorii cailor ferate au emis o serie de reguli ce trebuie luate in considerare. Crawford va pune la dispozitie doua posibile solutii: placi de egalizare cu sistem de alunecare si placi de egalizare cu sistem de rulare. Ambele sunt facute din aliaj de aluminiu special, de calitate ridicata si respecta toate cerintele pentru incarcare si cele de siguranta pentru incarcarea vagoanelor ferate.

Solicita oferta de pret Specialistul nostru in vanzari va sta la dispozitie. Va rugam luati legatura cu noi folosind datele de contact de mai jos. Adrian Stoicescu Director operatiuni Bucuresti
Telefon:
+ 40 451 256 213
Email:
adrian.stoicescu@crawfordhafa.ro
Solicită ofertă de preţ!

Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home/crawford/public_html/application/modules/default/controllers/ErrorController.php on line 9