Minidock 613Rampa Crawford 613 este solutia pentru rampa de egalizare mecanica cu actionare manuala, special conceput pentru operatorii unor flote de vehicule standardizate si avand aceeasi inaltime a caroseriei. Respecta cerintele standard a majoritatii operatiunilor de incarcare si corespunde in totalitate regulamentelor si normelor UE EN 1398.

Usor de operat
Maneta de operare este echipata cu un sistem pe baza de gaz, fiind astfel usor de actionat de catre o singura persoana - ridicarea si bascularea platformei.

Adaptabila la miscarile verticale
Designul rampei Crawford 613 include o functie limitata de miscare libera, permitand platformei sa se adapteze miscarilor pe verticala a caroseriei autovehiculului pe parcursul incarcarii.

Economia si avantajele economice
La fel ca toate rampele de egalizare CrawfordHafa, muchia standard a rampei Crawford 613 este facuta din otel. Muchia de aluminiu este disponibila la cerere. Muchia de aluminiu este extrem de plata, rezultand o suprafata uniforma de trecere intre depozit si caroseria camionului.

 

Date tehnice  
Lungime nominala 700 mm
Latime nominal 1000, 1250, 1750, 2000, 2200 mm
Capacitate de incarcare 4 tone / 6 tone
Distanta de operare pe verticala
Ridicare deasupra platformei
Coborare sub platforma
100 mm 100 mm
Grosimea placii de ruptura a platformei
cu
ranforsari ale platformei
4/6 mm
Invelis RAL 5010 / galvanizare la cald prin imersie
Material muchie Otel / segmente de aluminiu
Standarde europene EN 1398 rampe de egalizare


 

Solicita oferta de pret Specialistul nostru in vanzari va sta la dispozitie. Va rugam luati legatura cu noi folosind datele de contact de mai jos. Adrian Stoicescu Director operatiuni Bucuresti
Telefon:
+ 40 451 256 213
Email:
adrian.stoicescu@crawfordhafa.ro
Solicită ofertă de preţ!

Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home/crawford/public_html/application/modules/default/controllers/ErrorController.php on line 9