ServiceOperatiuni lipsite de probleme
Service-ul este elementul cheie pentru operatiunile dumneavoastra. Avand un acord de service cu Crawford-Hafa sunteti considerat un client important, beneficiar al unor prioritati. Mentenanta periodica ajuta la cresterea duratei de viata a unui produs, la cresterea fiabilitatii, si la sporirea productivitatii prin eliminarea timpilor morti.

Scopul nostru este sa raspundem nevoilor afacerii dumneavoastra cat mai bine cu putinta si ne mandrim cu capacitatea noastra de intelegere si de adaptare a servicilor noastre la nevoile dumneavoastra specifice. Va punem la dispozitie patru niveluri diferite de acorduri de service: Verde, Galben, Albastru si Rosu. In functie de importanta acordata usilor si a sistemelor de andocare, precum si a intesitatii cu care acestea sunt folosite, puteti beneficia de service ce va ofera echilibru intre partea economica, siguranta si securitate.

Imbunatatiri
Atunci cand se schimba nevoile

Reparatii
Atunci cand e nevoie de asistenta imediata


Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home/crawford/public_html/application/modules/default/controllers/ErrorController.php on line 9