Combidock 630Combidock Crawford 630 este o rampa de egalizare special conceputa pentru operatiuni ce implica folosirea unei platforme de incarcare de vehicule ce variaza semnificativ in marime si forma. Combidock Crawford 630 elimina nevoia mai multor rampe de inaltimi variabile, reducand astfel costul constructiei.

Este recomandat ca zonele in care au loc in mod frecvent operatiuni de incarcare/descarcare sa fie dotate cu cel putin un Combidock Crawford630, astfel incat autovehiculele de orice marime sa poata fi deservite.

Camion sau furgoneta - apasati doar pe buton!
Pur si simplu setati butonul de selectie si programul automatizat potrivit va fi lansat. Cand este setat pe "furgonete mici", rampele laterale ale muchiei sunt retrase, latimea reducandu-se cu 1000 mm. In acelasi timp, forta de apasare pe furgoneta a platformei rampei de egalizare este redusa de mecanismul hidraulic unic. Prin simpla apasare a butonului de selectie se revine la performantele standard pentru camioane.

Ergonomie - uzura si risc de rupere reduse
Muchia telescopica este construita din aliaj de aluminiu cu stabilitate ridicata. Designul este extrem de plat, rezultand intr-o legatura fluenta intre rampa de egalizare si sasiul camionului, oferind avantaje atat din punct de vedere ergonomic cat si economic datorita presiunii reduse pentru muncitori si a sanselor mai mici de deteriorare sau defectiune a echipamentului.

Combidock Crawford 630 respecta cerintele standard a majoritatii operatiunilor de incarcare si corespunde in totalitate regulamentelor si normelor UE EN 1398.

 

Date tehnice  
   
Lungime nominala 3000 mm
Latime nominala 2000 mm
Capacitate de incarcare Camioane 6 tone (60 kN)
Furgonete 2 tone (20 kN)
Distanta de operare pe verticala
Ridicare deasupra platformei
Coborare sub platforma

450 mm
550 mm
Grosimea placii de ruptura a platformei
cu ranforsari ale platformei
8/10 mm
Invelis RAL 5010,
galvanizare la cald prin imersie
Material muchiei & lungime Aluminiu, 500 mm
Putere 400V, 3-fazic
Motor 1,5 kW
Unitate de control Standard camion /
Mod furgoneta
Buton automat pentru impuls
Optional actionare usa sectionala
Standard european EN 1398 Rampe de egalizare


 

Solicita oferta de pret Specialistul nostru in vanzari va sta la dispozitie. Va rugam luati legatura cu noi folosind datele de contact de mai jos. Adrian Stoicescu Director operatiuni Bucuresti
Telefon:
+ 40 451 256 213
Email:
adrian.stoicescu@crawfordhafa.ro
Solicită ofertă de preţ!

Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home/crawford/public_html/application/modules/default/controllers/ErrorController.php on line 9