Isodock 624Izolarea termica duce la costuri energetice reduse
Spre deosebire de sistemele de andocare obisnuite, Isodock Crawford 624 este pozitionat in spatele unei usi sectionale bine izolata termic. De asemenea beneficiaza de izolare termica in partea inferioara, care impiedica patrunderea aerului cald sau rece.

Accesul platformelor de incarcare sub rampa de egalizare
Designul rampei Isodock Crawford 624 permite platformelor de incarcare a vehiculelor sa intre sub constructie - detaliu important pentru situatiile de intrerupere a procesului de incarcare si/sau descarcare.

Fortele de impact ale camionului sunt absorbite de cladire
Spre deosebire de majoritatea sistemelor de andocare izolate, rampa Isodock Crawford 624 este proiectata in asa fel incat fortele de impact ale vehiculului andocat sa fie absorbite de cladire. Fundatia izolata termic a platformei este distantata de podeaua cladirii doar printr-o despartitura ce adaposteste usa sectionala - nu precum o constructie separata. Constructiile de izolare complicate pot fi astfel evitate.

Instalare rapida
Isodockl Crawford 624 se livreaza intr-o forma premontata, gata de instalat, incluzand panelul izolat pentru baza. Unitatea trebuie doar asezata in pozitia pregatita.

Alegeti varianta manuala sau electronica pentru operarea usii
Designul unic al rampei Isodock Crawford 624 permite usii sectionale sa aiba dimensiuni reduse, nefiind nevoie ca aceasta sa ajunga pana la nivelul solului. Acest lucru inseamna ca usa, in caz ca este de dorit, poate fi operata si manual.

Economisirea energiei electrice demonstrata stiintific
Studii realizare de Institutul de Termodinamica al Universitatii din Hanover arata ca rampa de egalizare Isodock Crawford 624 - in comparatie cu sistemele de andocare conventionale - genereaza economisire de energie electrica de pana la 75% din media de consum anuala a unei cladiri!

 

Date Tehnice  
Lungime nominala 2000, 2500, 3000 mm
Latime nominala 2000, 2200, 2400 mm
Capacitate incarcare 6 tone (60 kN)
Distanta de operare pe verticala
Ridicare deasupra platformei
FCoborare sub platforma
380 - 520 mm
450 - 460 mm
Grosimea placii de ruptura a platformei
cu ranforsari ale platformei
8/10 mm
Grosimea izolarii 40 mm
Invelis RAL 5010, galvanizare la cald prin imersie
Material muchie & lungime Otel, aluminiu 1000 mm
Optional muchie Platforma retractabila
Putere 400V, 3-fazic
Motor 1,5 kW
Unitate de control Supervizare 205, 205A, i305
Standard european EN 1398 Rampe de egalizare


 

Solicita oferta de pret Specialistul nostru in vanzari va sta la dispozitie. Va rugam luati legatura cu noi folosind datele de contact de mai jos. Adrian Stoicescu Director operatiuni Bucuresti
Telefon:
+ 40 451 256 213
Email:
adrian.stoicescu@crawfordhafa.ro
Solicită ofertă de preţ!

Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home/crawford/public_html/application/modules/default/controllers/ErrorController.php on line 9