Zone de andocare cu protectie tip perdeaSolutia care functioneaza in orice situatie
Zona de andocare cu protectie tip perdea standard este potrivita pentru orice inaltime a vehiculului si are un design flexibil. In cazul in care un autovehicul deviaza din pozitia de andocare si loveste rama zonei, arcuri interne permit sistemului sa urmeze miscarea fara a fi nevoit sa absoarba vreun soc. Flexibilitatea si rezistenta la uzura, combinate cu un raport calitate-pret foarte bun, contribuie la situatia in care majoritatea zonelor de andocare din Europa sa fie dotate cu acest model standard

Acoperis care se adapteaza automat pentru vehicule mai mari
Un numar de vehicule se pot ridica pe parcursul incarcarcarii. Un sistem de andocare cu protectie standard nu poate face fata acestei situatii. Acesta este motivul pentru care Crawford a conceput sistemul tip perdea cu acoperis ajustabil. Acest model se adapteaza automat variatilor de marime si a miscarilor verticale.

Model "exclusiv" pentru aplicatii speciale
Uneori, o extensie a muchiei rampei impiedica etanseizarea, in cazul existentei unui sistem de protectie pentru zona de andocare. Un design special Crawford-Hafa a fost creat pentru a face fata exact acestei situatii. Un sistem intern de retractie paralela distribuie prsiunea vehiculului in asa maniera incat ca o etanseitate optima este obtinuta.

Pentru cladiri estetice: sisteme de protectie incadrate
Uneori arhitectii si operatorii considera esential un aspect placut si ingrijit al fatadelor cladirilor. Pentru a intampina aceasta problema, sisteme de protectie pentru zonele de andocare pot fi incadrate in extensii ale cladirilor sau direct in fatada. Calitatea superioara a stucturii interne asigura viata lunga a produsului.

Nici grosimea materialului perdelei, nici tratarea suprafetelor nu au vreo influenta majora asupra ciclului de viata al produsului. In schimb, structura materialului este foarte importanta. Capacitatea de a se adapta conturului vehiculelor si rezistenta la uzura tin de structura interna a materialului. Toate sistemele de protectie tip perdea pentru zonele de andocare ale Crawford sunt facute din strat dublu poliester cu rezistenta sporita la forte longitudinale si transversale.

Optiuni utile
- Cornisa de acoperis
Cornisa de acoperis unica este integrata in mijlocul parti superioare.
Drenaj al apei controlat. Apa se scurge de la stanga la dreapta, nu pe zona de incarcare.
- Acoperis impartit
4 despartituri fiecare cu strat dublu de material de perdea din PVC in zona principala de utilizare. Acoperirea cu material flexibil a colturilor din spate ale acoperisului vehiculului andocat pentru izolare mai buna. Mai putin curent in cladire.
- Aparatoare de cauciuc intarita
O aparatoare de cauciuc amplasata in colturile de jos din stanga si dreapta in spatele perdelei din fata. Mai multa presiune pe vehiculul andocat pentru etanseitate sporita. Stabilitate ridicata pentru intreaga zona de andocare in conditii de vant.
Mai putin curent in cladire.
- Izolatoare pentru colturi
Banda triunghiulara acoperita cu material de perdea din PVC in colturile de jos ale zonei de andocare. Minimizarea curentului de dedesubt pe perioada incarcari si descarcarii.
 

Date tehnice  
Latime nominala 3250, 3450 mm
Inaltime nominala 3200, 3400, 3600 mm
Lungimea acoperisului perdelei 1000, 1200 mm
Latimea laterala a perdelei 600, 700 mm
Adancime nominala 600, 900 mm
3 mm perdea de PVC neagra
strat dublu cu invelis
pe ambele parti
Greutate
Putere longitudinala
Putere transversalaapprox. 3400 g/m²
approx. 7000 N/5cm
approx. 5000 N/5cm

Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home/crawford/public_html/application/modules/default/controllers/ErrorController.php on line 9