GonflabileManipulare mancarurilor reci sau inghetate necesita o serie de precautii speciale in legatura cu temperatura din zona de incarcare. Zonele de andocare cu protectie care se umfla asigura izolarea optima a incintelor cu temperatura controlata pe perioada incarcari si descarcarii bunurilor. Fata de alte tipuri de zone de andocare cu protectie, autovehiculul nu ajunge sa apese pe zona cu protectie; protectia este umflata in jurul autovehiculului andocat, asigurand izolarea perfecta. Zone de andocare cu protectie care se umfla Crawford pot deservi orice autovehicul, indiferent de masura, iar izolarea pe care o asigura depaseste cu mult orice standard impus de operatori.

Lant de distributie cu temperatura controlata neintrerupt!
Industria mancarii impune o serie de conditii izolarii zonei de incarcare cu scopul de a pastra lantul de distributie cu temperatura controlata cat mai intact cu putinta. Zona de andocare cu protectie trebuie sa asigure protectie impotriva efectelor vremii neintrerupta pe parcursul intregului proces de incarcare-descarcare. Precum o manusa, sistemul de protectie care se umfla de la Crawford se muleaza pe autovehicul, prevenind intrarea aerului. Cerintele clientului sunt satisfacute!

Acoperis rulant pentru mari variatii ale inaltimii vehiculelor
Un model special de zona cu protectie pentru andocare care se umfla a fost conceput cu scopul de a face fata cererilor in functie de inaltimea vehiculelor de transport. Acoperisul acestuia este unul rulant - activarea acestuia este automata. In plus, urmeaza orice miscare pe verticala a autovehicululu, asigurand etansaneitate.

Navigare simplificata pentru andocare
In pozitia de repaus, zona de protectie este complet retrasa in staptele structurilor laterale, oferind soferului posibilitatea de a folosi intreaga latime a zonei de incarcare. Mai mult, indicatorii galbeni faciliteaza navigarea. La inaltimea rampii exista protectie impotriva coliziunii pentru a preveni deteriorarea zonei.

Panouri laterale si acoperisuri izolate
Zona de andocare cu protectie care se umfla se instaleaza pe o constructie de tip rama invelita in paneluri izolate, fapt ce contribuie la imbunatatirea izolarii. Designul confera posibilitatea de a schimba usor si rapid orice componenta in caz de nevoie.

 

Model special pentru sol, fara aplicatii de tip rampa
In mod normal zonele de andocare cu protectie se instaleaza la nivelul platformei de incarcare, dar exista cazuri in care rampa de incarcare lipseste. Pentru aceste aplicatii, un model special de al Crawford(cu sistem care se umfla) va este pus la dispozitie. Acesta asigura aceasi etanseitate perfecta in zona usii, rulandu-se pana la nivelul solului.

Materiale componente de calitate ridicata
Airbag-urile acoperisului si cele laterale sunt facute din material rezistent la impact, cu un mijloc solid, tesut. Este ignifug, de culoare stabila si foarte rezistent la efectele vremii - cu alte cuvinte un material foarte potrivit situatilor de munca dintr-o zona de inacarcare.

Optiuni utile Crawford 670 SIB & Crawford 671 SIR

- Protectie la purtare Un strat aditional de perdea de PVC este prins pe lateral cu banda VELCRO pentru a acoperi zonele de contact cele mai de jos, la nivelul contactului cu caroseria masinii. Se asigura astfel o izolare mai buna si mai putina umezeala si curent in cladire.

Date tehnice 670 SIB & 671 SIR  
Latime nominala 3600 mm
Lungime nominala 3555, 3755, 4055, 4355 mm
Top bag stroke SIB 1000, 1300 mm
Top rollo stroke SIR 2200 mm
Side bag stroke 650 mm
Adancime nominala 770, 1000 mm
Material al peretilor si acoperisului 40 mm panou izolat
Linii de ghidare frontale Plastic polietan galben
Ventilator 230 V, monofazic, 50 Hz, 250 W
Nivel de zgomot 65 dBA in pozitie de lucru
Calitatea materialului  
Sac acoperis SIB 0,6 mm PVC, 650 g/m²
Perdea acoperis SIR 0,6 mm PVC, 650 g/m²
Sac lateral 0,6 mm PVC, 680 g/m²
Optional protectie la purtare 3 mm pvc, 3400 g/m

Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home/crawford/public_html/application/modules/default/controllers/ErrorController.php on line 9