Usa de mare viteza 855Usa de mare viteza Crawford 855 ofera oportunitatea de crestere a sigurantei in procesul de tranzit al materialelor. Prin adaptarea vitezei de deschidere si inchidere la nevoi individuale, costurile energetice se reduc, iar mediul de munca se imbunatateste. Exista chiar si posibilitatea de imbunatatiri in caz ca nevoile se schimba.

Timpi de deschidere scurti
Usa de mare viteza Crawford 855 este disponibila cu viteza de deschidere de pana la 2.5 m/s.

Siguranta este un standard
Ca toate usile, usa de mare viteza Crawford 855 se preteaza standardelor europene si are cateva elemente pentru sporirea sigurantei. De exemplu, pagubele sunt minimizate din moment ce usa este proiectata sa reziste socurilor. Geamul inclus permite vizualizarea obstacolelor de dupa usa si permite patrunderea luminii in incinta.

Ciclul de viata si fiabilitatea
Usa de mare viteza Crawford 855 are un sistem de deschidere si inchidere electric cu functie de oprire pornire ce prelungeste viata produsului. Usa poate avea o baterie de rezerva inclusa, precum si o serie de optiuni de deschidere, in functie de nivelul de acces cerut. In plus, usa rezista la presiuni ridicate ale vantului, facand-o ideal pentru uza exterior.

Sistem de auto reparare ca standard Daca bara din baza este mutata prin lovire de pe sinele de ghidare, usa se opreste imediat. Se intoarce automat in pozitia de pornire si se repozitioneaza corect pe sine. Usa este din nou utilizabila!

Solutii de zi si de noapte
Usa de mare viteza Crawford 855 poate fi usor combinata cu o usa Crawford de tip sectional cu sistem de inchidere deasupra capului sau cu o usa plianta Crawford pentru a se optine solutia optima cu flux optim de trecere in timpul zilei si protectie impotriva hotilor pe timp de noapte.

Optiuni
Elevator cu lant – deschiderea e posibila de la nivelul solului
Geamuri, marime 700 x 700 mm
Coloane laterale si si cutie colectoare in culoarea RAL aleasa
Protectie ridicata impotriva corodarii
Rezerva pentru baterie. UPS
Invelitoare protectiva pentru cutia colectoare
Viteza de inchidere ridicata de pana la 2.5 m/s

Date tehnice  
Spatiu de folosinta Exterior
Marime maxima ( l x h ) 6000 x 6000 mm
Rezistenta la vant 450 N/m2
Culori albastru, gri, galben, portocaliu, rosu
Viteza   Deschidere
             Inchidere
1.0 m/s
0.5 m/s
Autor reparare Standard
Acces & Control A se vedea fisa tehnica
Optiuni Viteza de deschidere ridicata
pana la 2.5 m/s,
Geamuri, Invelitoare,
Elevator cu lant, Rezerva baterie
Protectie ridicata impotriva corodarii.
Solicita oferta de pret Specialistul nostru in vanzari va sta la dispozitie. Va rugam luati legatura cu noi folosind datele de contact de mai jos. Adrian Stoicescu Director operatiuni Bucuresti
Telefon:
+ 40 451 256 213
Email:
adrian.stoicescu@crawfordhafa.ro
Solicită ofertă de preţ!

Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home/crawford/public_html/application/modules/default/controllers/ErrorController.php on line 9