ImbunatatiriCrawford-Hafa - Atunci cand se schimba nevoile.

Eficienta usilor
Eficienta unei usi industriale se masoara in general in termeni de treceri, energie si costuri pe ciclu de viata. Minimul numarului de treceri si maximul economisirii energiei combinate cu o viteza controlata a usii, reprezinta solutia optima in cea ce priveste costul operarii usii. Service-ul Crawford-Hafa ofera un numar de alternative de imbunatatiri pentru optimizarea costurilor de operare a unei usi.

De la operarea manuala la cea electronica
Prin adaugarea unui motor electric usa se va deschide si inchide cu aceasi viteza. Acest lucru reduce uzura si riscul deteriorarii, rezultand in extinderea cilului de viata al usii. Exista mai multe alternative de operare, cea mai comuna fiind cutia cu buton. La instalarea componentelor electrice, Crawford-Hafa tine cont de marcajele CE.

De la cutia cu buton la telecomanda
Daca operarea usii este deplasata de la usa, iar semnalale de inchidere-deschidere pot fi transmise de la distanta eficienta usii creste. Crawford-Hafa ofera un numar de alternative de automatizare a operatiunii, precum: sistem de scripeti, telecomanda, circuit magentic, fotocelule, operatiuni de tip radar. O alta optinune ar putea fi inchiderea automata dupa trecerea autovehiculului (prin fotocelula).

Alte imbunatatiri
Crawford-Hafa poate oferii si un numar de pachete de imbunatatiri cum ar fi sectiuni de geamuri, grilaje de securitate, inchizatori speciale, usi pentru trecere pedestra, diverse combinatii de lumini de avertizare si ventilatoare.


Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home/crawford/public_html/application/modules/default/controllers/ErrorController.php on line 9