ReparatieIn cazul in care o usa sau o platforma necesita atentie, va puteti baza pe Crawford sa raspunda sesizarii cu promptitudine si profesionalism. In orice moment al zilei, in orice zi a anului - un simplu apel telefonic va mobiliza instant intreaga retea de service a Crawford.

Bine din prima cu oameni de prima mana
La Crawford, in general avem nevoie de o singura interventie cu o singura persoana pentru a rezolva o problema sau o urgenta la locul aparitiei ei. Acest lucru asigura eficienta costului si un service de calitate. Inginerii nostrii de service sunt extrem de bine pregatiti in cea ce priveste echipamentele de inchidere si platformele de incarcare, iar experienta dobandita din munca cu 3000 de clienti pe zi ne ajuta sa va intelegem nevoile.

Piese de schimb mereu la indemana
Crawford ofera acces imediat la piesele si materialele necesare bunei functionari a echipamentelor dumneavoastra. Punctul nostru forte este reprezentat de centrele noastre logistice de service din Olanda, Suedia, Germania, Marea Britanie si Franta care ne aprovizioneaza la prima mana cu peste 14000 de componente pentru cele mai importante brand-uri de usi si echipamente de andocare.

Daca aveti nevoie de o componennta, tehnicieni dumneavoastra pot comanda aceasta componenta prin computerul lor MobiWin, direct din masina utilitara de service. Daca este necesar poate ajunge la locatia dumneavoastra chiar a doua zi. In general, piesele cu folosinta frecventa sunt stoate in masina utilitara pentru o furnizare si mai rapida.


Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home/crawford/public_html/application/modules/default/controllers/ErrorController.php on line 9