Usi cu deschidere rapidaUsile de mare viteza sunt proiectate pentru a fi folosite in acele ramuri ale industriei unde traficul este intens. Crawford-Hafa ofera o selectie larga de Usi de mare viteza concepute pentru o paleta larga de utilizari interioare, exterioare si chiar in conditii speciale.

Focus pe nevoile clientilor
Multi clienti au nevoie de eficienta ridicata in productie si distributie. Fluxuri intense de transfer de materiale necesita timpi scurti de trecere si usi sigure si eficiente. Usile de mare viteza Crawford-Hafa vin sa intampine aceste nevoi. Unele aplicatii, precum industria procesarii alimentelor, au nevoi speciale, in consecinta un model special de usa de mare viteza le sta la dispozitie.

Timpi scurti de trecere
Usile de mare viteza Crawford-Hafa au o viteza de deschidere de pana la 2.5 m/s, fapt ce asigura:
- Timp scurt de trecere
- Eficienta mare a muncii
- Economisiri de energie

Viteza mare de deschidere minimizeaza in acelasi timp riscul ciocnirii de usa.

Operare sigura
Un nivel ridicat de siguranta in folosirea usilor este vital, iar Crawford-Hafa nu face compromisuri cand vine vorba de siguranta. Pentru siguranta personala, toate usile de mare viteza au un senzor integrat in partea de jos; la prima urma de contact usa se opreste si se deschide. Toate usile de mare viteza Crawford-Hafa sunt in acord cu standardele europene si sunt marcate CE.


Chiar si usile de mare viteza sunt uneori lovite de vehicule. In mod normal acest lucru ar cauza timpi morti si interventii de service. Totusi, usile de mare viteza Crawford-Hafa sunt echipate cu sistem de desprindere, iar modelul 855 are chiar un sistem de auto-reparare. Acest lucru inseamna ca in urma unui impact cu un autovehicul, usile pot fi resetate (manual sau automat) in cateva minute, fapt ce asigura un flux de trafic continuu si eficient.

Fiabilitate ridicata
Usile de mare viteza Crawford-Hafa sunt operate in mod direct de catre un angajat. Constructia lor este simpla, robusta si fiabila. In cazul unor pene de curent toate usile de mare viteza pot fi operate manual. Usile de mare viteza Crawford-Hafa sunt produse in unitati certificate cu standardul de calitate ISO 9001 Quality - sistem de asigurare si cu standardul ISO 14001 - sistem de management al mediului.

Service si reparatii
Toate usile necesita mentenanta periodica indiferent de aplicatia care le foloseste, pentru a obtine functionalitate optima in orice moment si pentru a reduce cazurile de necesitate a unor reparatii. Operatorii de service Crawford-Hafa se ocupa de problemele urgente in mod eficient si cu minimum de intarziere.


Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home/crawford/public_html/application/modules/default/controllers/ErrorController.php on line 9